LabPON maakt als eerste de sprong naar POEMA!

Reageren?
Posted 14 jul 2015 in Geen categorie

Per januari 2015 is in het Laboratorium Pathologie Oost Nederland (LabPON) in Hengelo de eerste POEMA (Pathologie Ontvangst En Materiaal Administratie) module in productie gegaan.

Poema is een nieuwe secretaresse module binnen LMS die alle functionaliteiten bevat voor de registratie/invoer van pathologie onderzoeken.  Dit gaat van de ontvangst van het materiaal tot en met het verzenden van de uitslag! Hiermee is LMS ook leidend in de verslaglegging.

Met deze extra module in LMS is LMS één gehele applicatie die het complete laboratorium proces voor zijn rekening neemt.

Voor deze implementatie hebben zowel LabPON als Finalist veel werk verricht! Voorbereidingen, aanpassingen, de uiteindelijke “oplevering” en dergelijke!

Finalist wil LabPON nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking! Dit heeft zeker ook bijgedragen aan een succesvolle eerste implementatie van POEMA!

 Applicatiebeheerder LabPON:

  • de samenwerking tussen Finalist en ons Lab vond ik er eentje uit de boeken, het is een schoolvoorbeeld van hoe je dit soort trajecten zou moeten uitvoeren!